Weekend Media FestivalRovinj, 19. - 22. 09. 2013.

Galerija 2012

Dobrodošli na Weekend 2013.

Dodaj Weekend u Outlook
Predavači

Predavači

Predavači

Ivan Stanković

Osnovne studije završio je na beogradskom Ekonomskom fakultetu, a postdiplomske na Fakultetu dramskih umjetnosti.

U reklamnom biznisu je od 1979., a od 1990. je osnivač i partner u agenciji Saatchi & Saatchi koja otvara filijale u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji.

Vlastitu komunikacijsku grupu koju čine dvije agencije: medijska - Media S SMVG i reklamna – Communis DDB osniva 2002.

Smatra se začetnikom novog pristupa u radu sa multinacionalnim klijentima u svim ovim zemljama, kao i modernog pristupa i uvođenja svjetskog knowhow u planiranju i korištenju medija. Predavač je na brojnim konferencijama u svijetu, uključujući i Globalnu školu za top managere u reklamnim agencijama. Njegove agencije su osvojile brojne domaće i inozemne nagrade, a on osobno dobitnik je više priznanja. Nagradu za životno djelo i Grand Slam za ukupan stvaralački opus dobio je 2010. i 2011.

Objavio je nekoliko stotina članaka iz područja struke u raznim medijima, a 2011. napisao je knjigu “Osnovi kakodalogije”, koja predstavlja interesantno svjedočanstvo o stvaranju suvremenog reklamnog tržišta na prostorima bivše Jugoslavije. Knjiga je od strane stručne javnosti proglašena za najbolju knjigu iz Svijeta marketinga 2011.