Weekend Media FestivalRovinj, 19. - 22. 09. 2013.

Galerija 2012

Dobrodošli na Weekend 2013.

Dodaj Weekend u Outlook
Predavači

Predavači

Predavači
Tom Buday

Tom Buday

Kao globalni šef marketinga i komunikacije s potrošačima, Tom pruža funkcionalno vodstvo u Odjelu za marketing i strateško usmjerenje za korporativni brend Nestlé.

Detalji

Branimir Brkljač

Branimir Brkljač

Branimir Brkljač osnivač je “Terra Panonice” u čijoj se Kući na Ravnom Bregu u banatskom selu Mokrin okupljaju kreativci iz različitih područja - od pisaca i glumaca preko dizajnera i arhitekata do mladih poduzetnika. Svojim bogatim programima radionica, seminara, izložbi, predavanja i kolonija, Kuća na Ravnom Bregu postaje svojevrsni centar nove kreativnosti i inovativnosti.

Detalji

John Conlon

John Conlon

John Conlon je potpredsjednik odjela istraživanja, VIMN Velika Britanija, Australija, Rusija, Izrael, središnja i istočna Europa. Nadgledajući istraživačku djelatnost VIMN odjela Velike Britanije za renomirane svjetske brendove, uključujući Nickelodeon, MTV i Comedy Central, Conlonov fokus je voditi i podržavati razvoj VIMN poslovnih jedinica kroz određivanje inteligencije publike, analize i unutarnje uvide. Conlon je nadgledao brojne istraživačke inicijative, uključujući pozicioniranje branda i studije potrošačkih proizvoda, kao i istraživanja publike.

Nicolas Kfuri

Nicolas Kfuri

Dr. Nicolas Kfuri, profesor strategije na COTRUGLI Business School, ima iskustva na privatnim i javnim sveučilištima u izvršnim, diplomskim i e- Learning programima širom svijeta, uključujući i Purdue University - GISMA poslovnu školu u Njemačkoj, Sveučilište u Barceloni, IESDE u Meksiku itd. u Barceloni, IESDE u Meksiku itd.

Detalji

Nir Korczak

Nir Korczak

Nir je voditelj sektora izvoza za Google Israel te vodi cjelokupan izvoz za Google Israel – pokriva poslovne i komercijalne veze između tehnoloških, medijskih, kockarskih i financijskih tvrtki u Izraelu i Googlea. Nir već 6,5 godina radi za Google i član je upraviteljske ekipe Google Israela. 

Detalji

Viktor Marohnić

Viktor Marohnić

“Volim maksimalno iskoristiti svoje tehnološke vještine kako bih olakšao život onima koji se ne razumiju u tehnologiju. Obožavam mobilne aplikacije još od prvih linija kôda koje sam napisao. Od PalmOS-a, Pocket PC-a i J2ME-a do iOSa i HTML5/JS-a, to je ostala moja najveća strast. U današnje se vrijeme svijet sve brže okreće mobilnim uređajima i ja živim svoj san.”

Detalji

Goran Radman

Goran Radman

Goran Radman je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije od 2012. godine. Akademsko obrazovanje stekao je na diplomskom studiju politologije i poslijediplomskom studiju međunarodnih odnosa Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje je sada doktorand na teorijama međunarodnih integracija. Diplomu iz poslovnog upravljanja (MBA) stekao je na Wharton School, a druga poslovna znanja i vještine usavršavao je kroz programe za izvršne direktore na INSEAD i London School of Economics. Od 2009. do 2012. bio je dekan Veleučilišta VERN na kojem i danas aktivno predaje. 

Detalji

Simon Schulze

Simon Schulze

2008 - 2011:      Praksa u Mast-Jägermeister SE

2011 – danas:    Digitalni Marketing u Mast-Jägermeister SE 

2012 – danas:    Istraživanje Media Managementa

 

Ivan Stanković

Ivan Stanković

Osnovne studije završio je na beogradskom Ekonomskom fakultetu, a postdiplomske na Fakultetu dramskih umjetnosti.

U reklamnom biznisu je od 1979., a od 1990. je osnivač i partner u agenciji Saatchi & Saatchi koja otvara filijale u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji.

Vlastitu komunikacijsku grupu koju čine dvije agencije: medijska - Media S SMVG i reklamna – Communis DDB osniva 2002.

Detalji