Weekend Media FestivalRovinj, 19. - 22. 09. 2013.

Galerija 2012

Dobrodošli na Weekend 2013.

Dodaj Weekend u Outlook
Paneli

Paneli

Paneli

Barakude

Oni su heroji koji su više puta zlatom obasjali našu zemlju i izazvali ponos u svakom od nas. Hrvatska vaterpolo reprezentacija naša je najtrofejnija reprezentacija. Ali ima li vaterpolo doista status koji zaslužuje?

Odgovor na to pitanje u svom najnovijem projektu traži proslavljeni američki redatelj i producent hrvatskog podrijetla Peter Radovich. Kreativni direktor sportskog programa CBS-a, koji je u svojoj bogatoj karijeri osvojio čak 27 Emmya, naše vaterpoliste odlučio nam je predstaviti kako to još nitko do sad nije napravio. TV serijal BARAKUDE prvi je Radovichev projekt u Hrvatskoj, a kroz seriju od 4 dokumentarna filma donosi osobne priče naših zlatnih vaterpolista, koji su po prvi puta u potpunosti otvorili vrata svojih domova i svojih života. Izuzetnom produkcijom prema najvišim svjetskim standardima TV serijal Barakude uvodi nas u hrvatskoj publici neotkriven svijet naše najtrofejnije reprezentacije.

Projekt je odmah prepoznala Nova TV, nastavljajući svoje društveno odgovorno poslovanje i poticanje pozitivnih promjena u društvu. S tim ciljem će Nova TV emitirati serijal Barakude i tako osigurati da priče naših zlatnih vaterpolista budu ispričane u svim dijelovima zemlje. Svaki će nastavak donijeti emocije i snagu sporta na male ekrane, ali i vjerno prikazati život i strast sportaša.

 

A kako je Weekend zapravo zaslužan za cijeli ovaj projekt - ne propustite saznati u petak.