Weekend Media FestivalRovinj, 19. - 22. 09. 2013.

Galerija 2012

Dobrodošli na Weekend 2013.

Dodaj Weekend u Outlook
Novosti

Novosti

Izložba izvješća Adris grupe - 10 godina pomicanja granica

Adris grupa ove se godine na Weekend Media Festivalu predstavila izložbom nagrađivanih godišnjih izvješća realiziranih u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić OM. Koncept izložbe osmislila je sestrinska agencija Brigada.

Izložba je postavljena tako što je strop paviljona ispred dvorane Vikend prekriven listovima iz svih 10 godišnjih izvješća. Deset godina Adris grupe predstavljeno je kroz 10 krugova. Na vanjskoj strani krugova su događaji koji su obilježili poslovanje Adris grupe u toj godini, a na unutarnjoj strani prikazana su godišnja izvješća kao detaljni presjek godine.

„Izložbom Adrisovih izvješća htjeli smo, na činjeničnoj razini, pokazati što je Adris napravio u proteklih 10 godina, od svog osnutka kao Grupe. Istodobno, htjeli smo reći kako tradicionalna rješenja u gospodarstvu nisu dovoljna u sučeljavanju s globalnim kompanijama. Znanje i tehnologija danas se pretpostavljaju, a jedino kreativnost može dodati vrijednost i stvoriti prednost. U tom smislu pokušavamo okupiti najbolje i u partnerstvu s njima napraviti iskorak iz tradicionalne ekonomije prema kreativnoj ekonomiji“, istaknuo je direktor korporativnih komunikacija Adris grupe, Predrag Grubić.

„Adris grupa u svemu pomiče granice, pa tako i u svojoj korporativnoj komunikaciji. Već 10 godina surađujemo s Adris grupom, što nam je omogućilo da dobro razumijemo kompaniju i njenu komunikaciju. Projekti su iz godine u godinu sve izazovniji i bolji“, istaknuo je Davor Bruketa, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić OM.

Autorski tim:

BZ// Davor Bruketa, Nikola Žinić, Miran Tomičić (kreativni direktori), Radovan Radičević (DTP), Vesna Đurašin (Production Manager), Zrinka Jugec (Account Director)

Brigada// Damjan Geber (kreativni direktor), Marina Brletić (arhitekt), Katarina Perić (dizajner), Dominik Cergna (dizajner)

Adris Grupa// Predrag Grubić

20.09.2013.