Weekend Media FestivalRovinj, 19. - 22. 09. 2013.

Galerija 2012

Dobrodošli na Weekend 2013.

Dodaj Weekend u Outlook
Prezentacije i Extras

Prezentacije i Extras

Prezentacije i Extras
Korporativno volontiranje – integralan pristup društvenoj odgovornosti

Korporativno volontiranje – integralan pristup društvenoj odgovornosti

Koliko je korporativno volontiranje u svojoj srži stvarno samo volontiranje, a koliko je oblik promocije? Zašto volontiramo i koliki je footprint naše društvene odgovornosti? Na ova i ostala pitanja vezana uz ovu temu odgovore će dati kolege iz Ine koji će pokušati dočarati što sve ova kompanija radi kako bi ponosno mogla reći da je društveno odgovorna. Internet – Najbrži medij s najsporijim mjerenjem. Dosta!

Internet – Najbrži medij s najsporijim mjerenjem. Dosta!

Marketinški stručnjaci trebaju što hitnije i pouzdanije informacije kako bi mogli kvalitetnije donositi odluke i upravljati oglašivačkim budžetima. Iako je internet najbrži medij s najbržim promjenama, dosadašnji analitički alati omogućavali su analizu broja i strukture posjetitelja sa značajnim vremenskim odmakom, što ga je stavljalo u nepovoljniji položaj u odnosu na većinu drugih medija. Dotmetrics je novi analitički alat koji omogućuje analize posjećenosti s odmakom od samo jednog dana te pouzdanije izračunavanje broja posjetitelja i njihove strukture. Dobrodošli u Dotmetrics!

SoMo Borac

SoMo Borac

SoMo je skraćenica za Social i Mobile, dvije kategorije koje su u svakodnevnim životima, i poslovnom i privatnom dovoljno zastupljene da zaslužuju nagradu! U organizaciji Jasno&Glasno, Plana B i Gingerneta, SoMo Borac nagradu dodijelit će vrhunski stručnjaci za digitalni marketing u sklopu programa Weekend Media Festivala 2013, u neobaveznoj i ležernoj atmosferi.

somo

Smarter Commerce & Enterprise Marketing Management - Što razlikuje uspješne?

Smarter Commerce & Enterprise Marketing Management - Što razlikuje uspješne?

U proteklih nekoliko godina došlo je do dramatične promjene u ponašanju korisnika, njihovim očekivanjima, načinu na koji su spremni “konzumirati” promotivnu poruku i povjerenju u klasične medije. Mnoge tvrtke i njihova vodstvo prepoznali su ove promjene i trude se pronaći načine za još bolju komunikaciju s svojim klijentima. Jednako kao što je tehnologija pružila nove mogućnosti korisnicima, dala moćan alat u njihove ruke, isto tako dala je jednake ili veće mogućnosti i tvrtkama za kvalitetnu i pravovremenu interakciju s korisnicima, i to kroz različite kanale. 

Tijekom predavanja analizirat ćemo koje su to prakse koje razlikuju uspješne tvrtke od onih manje uspješnih. Predstavit ćemo neke od alata koji omogućavaju takvu praksu, odnosno ciljani i personalizirani marketing kroz različite kanale komunikacije, te upravljanje, analizu i optimizaciju marketinških kampanja.Presscut i MediaNet istražili tko je najpopularniji i najproduktivniji novinar u Hrvatskoj

Presscut i MediaNet istražili tko je najpopularniji i najproduktivniji novinar u Hrvatskoj

Presscut ove godine slavi 20 godina svoga postojanja i kao takav je najstarija clipping agencija u Hrvatskoj. Kako bismo svojim klijentima, a i onima koji će to tek postati predstavili sve što smo radili u proteklih 20 godina održat ćemo kratko predstavljanje naše povijesti, napretka te do kojih smo sve saznanja došli prikupljanjem svih tih informacija. U tome će nam pomoći i naša sestrinska agencija Medianet. Za sve posjetitelje pripremili smo i prigodnu nagradnu igru.

BalCannes – godišnji pregled najbolje ad produkcije u regiji

BalCannes – godišnji pregled najbolje ad produkcije u regiji

I ove godine nastavljamo s regionalnom revijom najboljih reklamnih agencija na Weekendu. HURA i Weekend Media Festival pozivaju reklamne agencije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore da i ove godine u Rovinju predstave svoje najbolje projekte!Barakude

Barakude

Oni su heroji koji su više puta zlatom obasjali našu zemlju i izazvali ponos u svakom od nas. Hrvatska vaterpolo reprezentacija naša je najtrofejnija reprezentacija. Ali ima li vaterpolo doista status koji zaslužuje?

Odgovor na to pitanje u svom najnovijem projektu traži proslavljeni američki redatelj i producent hrvatskog podrijetla Peter Radovich. Kreativni direktor sportskog programa CBS-a, koji je u svojoj bogatoj karijeri osvojio čak 27 Emmya, naše vaterpoliste odlučio nam je predstaviti kako to još nitko do sad nije napravio. TV serijal BARAKUDE prvi je Radovichev projekt u Hrvatskoj, a kroz seriju od 4 dokumentarna filma donosi osobne priče naših zlatnih vaterpolista, koji su po prvi puta u potpunosti otvorili vrata svojih domova i svojih života. Izuzetnom produkcijom prema najvišim svjetskim standardima TV serijal Barakude uvodi nas u hrvatskoj publici neotkriven svijet naše najtrofejnije reprezentacije.

Projekt je odmah prepoznala Nova TV, nastavljajući svoje društveno odgovorno poslovanje i poticanje pozitivnih promjena u društvu. S tim ciljem će Nova TV emitirati serijal Barakude i tako osigurati da priče naših zlatnih vaterpolista budu ispričane u svim dijelovima zemlje. Svaki će nastavak donijeti emocije i snagu sporta na male ekrane, ali i vjerno prikazati život i strast sportaša.

A kako je Weekend zapravo zaslužan za cijeli ovaj projekt - ne propustite saznati u petak.